Politica de confidențialitate

1. Normative legislative și scopul colectării datelor

SC Altes Doi SRL în calitate de deținător și operator al site-ului www.altes.ro numit în continuare "PROPRIETAR", se conformează normativelor regulamentului GDPR (Regulamentul General pentru Protecția Datelor) în colectarea și procesarea datelor cu caracter personal de la vizitatorii site-ului mai sus menționat, numiți în continuare "UTILIZATORI / UTILIZATOR".

Prin "regulament" se înțelege legea uniformă la nivel european la care face referire, iar prin date se înțeleg datele personale ale utilizatorilor. GDPR trebuie respectat de orice persoană juridică care comercializează produse sau servicii persoanelor cetățeni ai UE. Mai multe informații despre regulamentul GDPR puteți afla de pe pagina http://www.dataprotection.ro sau de pe portalul european https://www.eugdpr.org.

Colectarea și procesarea datelor cu caracter personal prin intermediul site-ului www.altes.ro, se realizează exclusiv în scopurile comerciale stabilite mai jos:
- în scopul stabilirii unei relații comerciale cu privire la serviciile prezentate pe site, către utilizatorii care au solicitat explicit informații comerciale prin intermediul formularelor sau datelor de contact prezente pe site;
- pentru trimiterea de informări sau oferte, prin e-mail cu acord pentru această acțiune.

2. Date cu caracter personal, consimțământ, procesare

Datele considerate cu caracter personal colectate pe acest site sunt: nume și/sau prenume, număr de telefon, adresă poștală, adresă de email, CNP (opțional) numele companiei pe care utilizatorul o reprezintă, adresă IP. Prin completarea datelor în formulare și efectuarea acțiunilor de bifare explicită a căsuţelor de confirmare, utilizatorul şi-a dat un consimţământ liber exprimat, informat și direcționat către prezenta politică de confidențialitate. Atunci când se prevede necesitatea acceptului explicit vă va fi prezentat un buton / control care să vă ofere posibilitatea de a vă exprima acordul sau refuzul în mod corespunzător.

Consimțământul nu este o precondiţie pentru stabilirea unei relații comerciale și nu creează nici un fel de obligații contractuale.

3. Utilizarea datelor cu caracter personal, confidențialitate

Acest site este securizat HTTPS în transferul informației dintre server și utilizatori. Toate formularele incluse în acest site nu stochează datele cu caracter personal, ci le transmit prin intermediul serviciilor de email către proprietar. Aceste date transmise prin email, pot fi stocate conform legislației în vigoare de terțe părți precum furnizorii de legături internet, rețele locale, găzduire email.

Datele cu caracter personal colectate prin intermediul acestui site pot fi stocate în sisteme informatice interne deținute de proprietar în vederea elaborării unei oferte comerciale sau pentru îndeplirea unor obligații legale / contractuale. Proprietarul se obligă de a gestiona datele stocate în conditii de siguranță și numai pentru scopurile comerciale specificate.
SC Altes Doi SRL poate furniza anumite date cu caracter personal colectate prin intermediul acestui site, altor operatori (furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plată/bancare) cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în baza unui angajament de confidențialitate din partea acestora și numai în scopurile menționate prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare.

4. Ştergerea datelor cu caracter personal

Conform Legii nr. 677/2001 utilizatorul beneficiază de dreptul de acces, intervenție asupra datelor, dreptul de solicita ștergerea tutror datelor cu caracter personal din sisteme informatice interne deținute de proprietar, iar în acest sens vă puteți adresa cu o cerere scrisă către SC Altes Doi SRL, la adresa de email info@altes.ro.

Fiecare comunicare comercială de tip newsletter și/sau alertă periodică prin e-mail pentru care utilizatorul și-a exprimat în prealabil acceptul, este însoțită de posibilitatea explicită pentru dezabonare și ștergerea datelor personale folosite în acest tip de comunicare.

5. Respectarea drepturilor

SC Altes Doi SRL certifica faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, precum și a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea nu are un caracter limitativ):

>> dreptul de a cere SC Altes Doi SRL să vă confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastră personale, în mod gratuit;

>> dreptul de a cere SC Altes Doi SRL să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conform dispozițiilor Legii nr. 677/2001;

>> dreptul de a cere SC Altes Doi SRL să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastră personale;

>> dreptul de a cere SC Altes Doi SRL să înceteze expedierea de mesaje promoționale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa info@altes.ro. SC Altes Doi SRL folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află sub controlul nostru.

SC Altes Doi SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și a parolei sale. SC Altes Doi SRL nu poate fi făcut răspunzător în nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de www.altes.ro in scopul precizat în prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informații personale a utilizatorilor www.altes.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi înregistrată într-un fișier de acces. Fișierele de acces vor face posibilă identificarea de către SC Altes Doi SRL a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fără un motiv legitim, în vederea sesizării organelor competențe. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul www.altes.ro, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului www.altes.ro și va pune în miscare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au inițiat această acțiune.

SC Altes Doi SRL poate schimba declarația și politicile de confidențialitate din când în când și încurajează utilizatorii să verifice această pagină. Continuarea utilizării site-ului www.altes.ro după orice modificare în Politica de confidențialitate va reprezenta acceptul dumneavoastră tacit.

Webmail | Copyright © . Toate drepturile rezervate Altes2 Oradea - Oradea.
Web Hosting & Web Design by Weblike PRO
EuPlatesc
0